Godmorgon!


Frukost-bricka!


Caféprojekt

Efter att ha tittat på denna bloggen http://kimsminiatures.blogspot.com/ så blev jag jättesugen på att göra ett café i shabbychic-stil! Igår började jag och min dotter att göra olika bakverk i cernitlera. Nästa steg blir att fixa diskar och cafébord. Tänkte även beställa fina kakfat på fot, kupor och annat som kan behövas till caféet.


Ett litet smakprov på våra cupcakes.

Shabby-chic i skala 1:12!Julpynt

Dessa ljusstakar har jag gjort själv. Granen och tomten är av papper som jag målat. "Stearinljusen" har jag gjort av vitt papperssnöre och svart sytråd. Kulljusstaken är gjord av vitpepparkorn och ljusmanschetterna är från en grön piprensare. Adventslådan är av papper med vitmossa och flugsvamparna av cernitlera, ljusen är köpta i Göteborg.


Gott nytt år!


Nyårssupén är framdukad. Karotten och smörasken är från Minimi's, tallrikarna från Skala Minimal. Laxen är köpt på en mässa i Göteborg. Smörgåstårtan, steken och fatet med ärtor är hemgjorda.


I köket väntar efterrätten, sylten och tårtan på fat är från Minimi's smått och sånt (http://www.minimissmattosant.com/) . Kiwitårtan är från Skala Minimal http://www.skalaminimal.se/ 

RSS 2.0